Posted on

Új korszak kezdődik

Egy kezdő kézműves vállalkozó örül minden egyes megrendelésnek, legyen az egy kész termék vásárlása, vagy bármilyen egyedi kívánság teljesítése. Ezzel sokáig én is így voltam, aztán szépen, lassan világossá vált, milyen irányba fejlesszem a termékeimet, és kiderült, mik lesznek az igazán népszerűek közülük. Emellett — mint tudjátok is –, elvállaltam mindenféle egyéni megrendelést, mindenfélét elkészítettem, amit kértetek. Viszont be kell vallanom valamit ezzel kapcsolatban: nekem sajnos ráfizetés volt. Egy új termék, egy új fazon megtervezése, kikísérletezése, bár izgalmas feladat, nagyon sok órányi munkába telik. Ha csupán egyetlen példányt kérnek belőle, akkor a reális ára nagyjából háromszorosa lenne, mint egy hasonló kategóriájú, de már bejáratott terméké. Természetesen nem kértem ilyen sokat egyetlen egyedi kívánságért sem, így viszont sok időmet elvette, tényleges bevétel nélkül.

A mai naptól elsősorban a már kifejlesztett, a webshopban kínált termékeket szeretném a figyelmetekbe ajánlani. Ebből a lehetőségeimhez képest más színváltozatokat is tudok készíteni. Igyekszem minél több olyan táskafazont és kiegészítőt tervezni, mely kielégíti a vásárlóim igényeit, hogy könnyen lehessen válogatni közülük. Az egyéni megrendelések  helyett felszabaduló időt részben pihenéssel, regenerálódással, részben pedig új termékek fejlesztésével fogom tölteni.

Tehát mától nem vállalok teljesen új termékre vonatkozó egyedi megrendeléseket, helyette szeretettel ajánlom a webshopom folyamatosan bővülő kínálatát.

Mivel így is egyesével készítek mindent, a webshopban megrendelt termékek elkészülési ideje nagyjából 10 munkanap.